На головну Контакти
Україна, 79013 Львiв, вул.Вербицького 12  fax: 261-47-01
тел.: (+38 032) 297-05-85, 297-07-85, 297-07-73, 242-25-52
050 431-30-65 viber
098 242-02-25
063 660-01-74
Ми в соц-
мережах:
ukr
rus

ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ВІЗИ НА БЛИЗЬКИЙ СХІД


Документи, необхідні для оформлення візи в ІНДІЮ:

 

Увага!
Посольство Індії залишає за собою право просити про надання будь-яких додаткових документів і призначення особистого співбесіді (в цьому випадку термін оформлення візи може бути продовжений до 15 робочих днів).

    1. Візова анкета.
        1.1. Анкета туриста, повинна бути заповнена англійською мовою друкованими літерами (заповнюється на кожного окремо, і на дітей теж (для вписаних дітей анкета не потрібна).
        1.2. Всі пункти анкети мають бути заповнені достовірною інформацією, яка буде перевірятися Консульським відділом Посольства Індії.
        1.3. ОБОВ'ЯЗКОВО, турист особисто повинен підписати Анкету. Підпис має бути як в закордонному паспорті. Анкету необхідно роздрукувати на окремих аркушах і розписатися в пункті Signature of applicant.

        1.4. Якщо туристові немає 18 років, тоді за нього повинен розписатися один з батьків.
        1.5. Всі інші пункти Анкети заповнюються туроператором на підставі Анкети туриста.
    2. Вимоги до фотографій.
        2.1. Необхідно надати 2 фотографії на кожного заявника, які були зроблені не більше 6 місяців тому (також для дітей, вписаних в паспорт батьків і мають свої паспорти).
        2.2. Розмір фотографій 3,5 см на 4,5 см.
        2.3. має займати 70-80% всієї фотографії; обличчя крупним планом розташоване в центрі фотографії.
        2.4. Висота голови від краю підборіддя до верхньої частини голови повинна становити 350 мм.
        2.5. Особа на фотографії має розташовуватися прямо (не повинно бути нахилів, поворотів і закидання голови).
        2.6. Фотографія повинна бути кольоровою і виключно на білому фоні без кутів. Нечіткі або відскановані фотографії з тьмяним чи темним фоном не приймаються.
        2.7. Особа на фотографії має бути без окулярів. Бажано, щоб на фотографії вуха не були приховані. Вуаль або маска на обличчі заборонені.
    3. Закордонні паспорти.
        3.1. Закордонний паспорт з мінімальним терміном дії більше 6-ти місяців після дати повернення. Закордонний паспорт повинен містити як мінімум дві незаповнені сторінки (розворот).
        3.2. Ксерокопія 1-ї сторінки Закордонного паспорту (де фото).
        3.3. У разі якщо турист має декілька закордонних паспортів (чинних або анульованих), необхідно надати копії всіх наявних у туриста закордонних паспортів (навіть чистих з 1 - 32 стор.)
        Просимо не приховувати інформацію про кількість паспортів та надавати всі наявні закордонного паспорта, навіть ті, що не зазначені у паспорті громадянина України!
        3.4. У разі, якщо попередній закордонний паспорт (а) був анульований (и) і в паспорті громадянина України не стоїть штамп (и) про його (їх) ануляцію / втрату / крадіжцу, необхідно надати довідку з ВВІРу про його (їх) анулювання або поставити штамп про його (їх) ануляції.
        3.5. Закордонні паспорти з продовженим терміном дії прийматися до розгляду не будуть.
        Ксерокопія повинна бути чітка, на форматі А4 з розрахунку 2 розвороти на сторінку. Допускається 4 розвороти на аркуш при дотриманні порядку сторінок. Сторінки не різати на частини. Не допускається ксерокопіювання сторінок догори ногами і врозкид.
    4. Паспорт громадянина України.
        4.1. Ксерокопія сторінок паспорта громадянина України, там де є позначки. Ксерокопія повинна бути чітка, на форматі А4 (з розрахунку 2 розвороти на сторінку). Допускається 4 розвороти на аркуш при дотриманні порядку сторінок. Сторінки не різати на частини. Не допускається ксерокопіювання сторінок догори ногами і врозкид.
    5. Копії попередніх індійських віз (якщо були).
    6. Копія свідоцтва про шлюб (народження, розлучення, смерть) на кожного заявника.
    7. Нотаріально завірена згода від одного з батьків / або обох батьків на виїзд дитини в разі, якщо дитина їде з одним з батьком / без батьків (ОРИГІНАЛ).

 Неповнолітні заявники
При поїздці неповнолітніх, які вписані в паспорт одного з батьків, паспорт повинен містити додатково дві незаповнені сторінки для кожної дитини (розворот на кожну візу!).
Неповнолітні, яким не виповнилося 18 років, мають право отримати візу в паспорт одного з батьків. Старші заявники повинні мати свій проїзний документ / паспорт. У паспорті батька повинна бути обов'язково вклеєна фотографія, згідно з правилами ВВІРу.
Додаткові документи до основного переліку (для дітей, які їдуть з двома батьками).
- Анкета.
- Копія свідоцтва про народження дитини.
Додаткові документи до основного переліку (для дітей, які їдуть у супроводі одного з батьків (у віці до 18 років).
- Анкета
- Оригінал нотаріально завіреного дозволу на вїзд дитини від другого з батьків, в якому чітко вказані дати і країна поїздки дитини (оригінал не повертається). Рекомендуємо робити відразу 2 нотаріально завірених дозволи, так як другий необхідний для прикордонного контролю в аеропорту. Обов'язково у заяві має бути зазначено: країна (Індія) і дати туру.
- Копія свідоцтва про народження дитини.
- Копія свідоцтва про шлюб батьків.
- Копії всіх сторінок закордонних паспортів обох батьків (навіть чистих з 1-32 стор).
- Копії всіх сторінок паспорта громадянина України обох батьків (навіть чистих з 1-32 стор).
- Якщо один з батьків позбавлений батьківських прав обов'язково надати ксерокопію рішення суду про позбавлення батьківських прав. Також необхідно надати оригінал документа для показу під час подачі документів до Консульського відділу Посольства Індії.
Додаткові документи до основного переліку (для дітей, які їдуть без супроводу батьків (у віці до 18 років).
- Анкета.
- Оригінал нотаріально завіреного дозволу на виїзд дитини від батьків, у якому чітко вказані дати і країна поїздки дитини (оригінал не повертається). Рекомендуємо робити відразу 2 нотаріально завірених дозволи, так як другий необхідний для прикордонного контролю в аеропорту. Обов'язково у заяві має бути зазначено: країна (Індія) і дати туру.
- Копія свідоцтва про шлюб батьків.
- Копії всіх сторінок закордонних паспортів обох батьків / опікунів (навіть чистих з 1-32 стор).
- Копії всіх сторінок паспорта громадянина України обох батьків/ опікунів (навіть чистих з 1-32 стор).
- Якщо обоє батьків позбавлені батьківських прав обов'язково надати ксерокопію рішення суду про позбавлення батьківських прав. Також необхідно надати оригінал документа для показу під час подачі документів до Консульського відділу Посольства Індії.

 

Розсилаємо корисну інформацію, нові пропозиції, «горящі тури».

Не набридаємо. Відписатись легко.

Спробуйте!

Ви турагентсво і хочете отримувати інформацію для професіоналів?

Підпишіться будь ласка тут!