На головну Контакти
Україна, 79013 Львiв, вул.Вербицького 12  fax: 261-47-01
тел.: (+38 032) 297-05-85, 297-07-85, 297-07-73, 242-25-52



ukr
rus

       на 28.03.24
 курс € 41.86грн.
для екскурсій в Європу

Тури Європою

ВЕСНА-ЛІТО-ОСІНЬ 2010

«ЛІТНЯ СПОКУСА … ТАКА ВИТОНЧЕНА І ТАКА ГАРНА»

Львів – Токай – Будапешт – Опатія - Плітвіцькі водоспади – Пореч - Ровінь - Пула – Венеція - Відень – Егер – Егерсалок – Львів
05.06, 12.06, 19.06, 22.06, 25.06, 28.06; 01.07, 04.07, 07.07, 10.07, 13.07, 16.07, 19.07, 22.07, 25.07, 28.07, 31.07; 03.08, 06.08, 09.08, 12.08, 15.08, 18.08, 21.08, 24.08, 27.08, 30.08

День 1-й СУБОТА
Львів. Зустріч кожного туриста. 08:30 з Львова, а в 14:00 з Чопу – переїзд на Батьківщину відомого вина – «Короля вин – вина королів! – місто Токай. Для всіх – дегустація вин токаю і «угорський гуляш» - за хороший початок! Переїзд до Будапешта.
Поселення і ночівля в готелі.
День 2-й НЕДІЛЯ
Сніданок. Виселення з готелю.
09:00 – Оглядова екскурсія: прекрасна Буда і величний Пешт – це «Перлина Дунаю» – Будапешт! О! це Місто. Красива площа Європи – площа Героїв, парк Варошлігет і замок в нім – Вайдахуняд. Ось і Рибальський бастіон, собор Матіяша, де вінчаються всі королівські сім'ї Європи, пам'ятник Святій Трійці і . сам Королівський Палац! А з цитаделі на горі Геллерт відкривається прекрасна панорама на Пешт, на Дунай і на вишуканий неоготичний Парламент. Переїзд на південь Угорщини і поселення в готель.
18:00 – Рекомендуємо зробити унікальну подорож в саме серце Середньовіччя – лицарський турнір з вечерею у фортеці Шюмег! (40 євро) Кожного тут зустрічають як знатного гостя! Вам належить побачити приголомшливе видовище, роздолля лицарської відваги – ті геройства, які здійснювали благородні лицарі в ім'я Прекрасної Пані. Після перегляду турніру, в якому, до речі, можна і взяти участь, нас чекає справжній середньовічний бенкет. Ночівля в готелі
День 3-й ПОНЕДІЛОК
Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд до Хорватії. Прибуття на Адріатичне побережжя Опатії - найпопулярніший і фешенебельніший курорт північної Адріатики. Вже на початку минулого століття, завдяки унікальному розташуванню і прекрасному мікроклімату, Опатія була визнана кращим кліматичним курортом Європи, а її відвідини були справою честі для будь-якого європейця, що поважає себе. Велика кількість променад з фонтанами, прекрасні ресторани, дивна прогулянкова набережна, магнолії, пальми. і … и символ міста – квіти ніжної японської камелії… Поселення в готель.
Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії.
21:00 – Вечірня екскурсія «Гірлянди вогнів: від Опатії до Рієки» (25 євро). Це панорамна прогулянка на кораблі з неповторним виглядом на берегову лінію Опатійськой Рів'єри. Під звуки ледве уловимих тихих мелодій, за келихом чарівного вина хтось робитиме доленосні визнання, хтось слухати шепіт ласкавого моря, а хтось в крузі компанії друзів - просто насолоджуватися життям. Вечеря. Ночівля в готелі.
День 4-й ВІВТОРОК
Сніданок. Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії.
08:30 - Рекомендуємо екскурсію «Романтика Плитвицьких водоспадів» (65 євро) - одна з найцікавіших екскурсій, що запам'ятовуються. Хорвати часто називають це місце «восьмим чудом світу» - 16 озер національного парку, і 92 каскади водопадів з блакитними, а часом смарагдовими відтінками води, по прозорості незрівняними ні з чим вважаються одним з самих унікальних природних явищ в світі. Це одне з небагатьох місць на планеті, де щороку народжуються нові водоспади. Говорять, що одного дня королева молилася про дощ, і молитва її була почута. З піднебіння хлинули водні потоки і заповнили по самі вінця близько двадцяти Плитвицьких озер. Вечеря. Ночівля в готелі.
День 5-й СЕРЕДА
Сніданок. Відпочинок на Адріатичному морі Хорватії.
Рекомендуємо на вибір екскурсії:
> Рибний пікнік (40 євро) - Поїздка на катері уздовж живописних берегів Істрії, її смарагдових лісів, бірюзових заток і городків кольору топленого молока з дахами з червоної черепиці. Катер кине якір в одній із затишних бухт, і ми зможемо позагорати і поплавати в чистісіньких водах Адріатики. На цій екскурсії ми не лише насолодимося сонцем і морем, але і зможемо по-справжньому розслабитися і покуштувати дуже смачну ...рибу, запиваючи її прекрасним вином місцевого виробництва…
> «Істра-тур - вічність Риму, витонченість Венеції і чарівливість Середземномор'я» (50 євро) - відвідини найвідоміших міст півострова Пореча, Ровіня і Пули. Пореч розташований в невимовної краси лагуні з химерно порізаною береговою лінією. Місто, гордиться своєю красою і культурно-історичними традиціями, один з небагатьох в Середземномор’ї, де все ще помітний давньоримський характер побудови міста, з його храмами, будинками, середньовічними кріпосними стінами і баштами. Ровіню можна сміливо привласнити звання найромантичнішого міста Хорватії. Колись батько сучасної наукової фантастики Жюль Верн у пошуках унікальних місць для дії своїх романів зупинив свій вибір саме тут. І в ув'язненні екскурсії ми відвідаємо Пулу – місто трьохтисячолітньої історії, місто в якому прекрасно збереглося римський амфітеатр – місцевий Колізей. Вечеря.
Ночівля в готелі.
День 6-й ЧЕТВЕР
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Італії.
Мрії збуваються!!! Оглядова екскурсія «Обручена з морем – Венеція!» (квитки на катер: дорослі – 16 євро, діти – 10 євро). Ось вона – незвичайна краса і приваблива романтика! Про Венецію написано багато, але кожен відкриває її для себе заново. Тут все унікально і дивно: місто нагадує театральні декорації, зберігає таємниці багатьох поколінь. Здається, ніби само час струмує між стенів будинків, що пам'ятають славне минуле волелюбної Венеціанської республіки, імена тих, хто жив, любив і творив в цьому місті. У вільний час рекомендуємо:
> Прогулянку на гондолі «Таємниці венеціанських каналів!» (20 євро) Венеція. Розкішні канали і що ковзають по ним гондоли, дивно красиві маски, прекрасні мости, палаци, і маленькі будиночки, кожен з яких – справжній шедевр архітектури - все це фрагменти чудової італійської казки під назвою Венеція. Вона як музика, яку хочеться слухати нескінченно. Вона містить в собі величезну кількість таємниць і чудес і, щоб осягнути їх, потрібна вічність.
> Відвідини з екскурсоводом «Палацу Дожів» (25евро) — резиденції правителів Венеції, місце засідань Великої ради, Сенату і Верховного суду. Тут ухвалювали закони, ухвалювали вироки, і... звичайно плели інтриги!
> Водний круїз «Вся Краса Венеції!» (25 євро) – Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу – єдиною в світі «водної вулиці». Великий канал – символ блиску і розкоші Венеціанської Республіки! Ми побачимо «парад» більше 200 мармурових палаців, що обрамували що звивається водна дорога, побудованих протягом приблизний 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац носить назва колись великих сімей.
18:00 – Рекомендуємо вечірню екскурсію «Венеція Джакомо Казанови!» (15евро). Вечірньої пори – Венеція прочиняє нові таємниці: ми перенесемося до Венеції 18 століть і поринемо в атмосферу міста, в якому радість життя просочувала повітря, а марнотратство – не знало кордонів. атмосфера – неначе спеціально створена для Казанови… Переїзд в сторону Австрії.
Поселення і ночівля в готелі.
День 7-й ПЯТНИЦЯ
Сніданок. Переїзд до Відня.
13:30 – Оглядова екскурсія «Відень – столиця Габсбургів»– місто Відень, місто музики і великих музикантів місто чарівливе і прекрасне. його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро-угорської імперії, Відень приголомшує своєю величчю і розкішшю, своєю чарівливістю і теплотою... Це незвичайне місто! – вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі. Кільцевий бульвар, Ратуша, Парламент, Віденська опера, і звичайно – собор святого Стефана – духовного символу… історії і долі Австрії.
Вільний час у Відні.
> 16:00 – Рекомендуємо екскурсію «Блиск і захід Великої Імперії» (20евро) – відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Був час, коли в землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників... Священна Чаша Граалю, Спис Долі... Так-так, вони існують і знаходяться саме - в Скарбниці!
> 19:00 – В вечірній час рекомендуємо - «Відень у вечірньому вбранні!» (45евро) – Екскурсія починається з поїздки по святково освітленому вечірньому Рингу. Піднявшись на найвищу гору Відня – Каленберг, ми насолодимося незабутнім виглядом на місто з висоти пташиного польоту. Нас також чекає вечеря в селі Грінцинг, де буде можливість продегустувати молоде вино (хойріген) і домашню австрійську кухню під звуки народної музики. Саме тут про столицю Австрії можна дізнатися більше. Відень може бути не тільки аристократичним, але і ризикованим по-домашньому затишним…
Переїзд в Угорщину. Ночівля в готелі.
День 8-й СУБОТА
Виселення з готелю. Переїзд на північ Угорщини.
Нас чекають термальні чудеса Угорщини, «Угорський Памуккале» – місто Егерсалок! І як подарунок для прекрасного відчуття бадьорості – відвідини Велнес – Комплекса (10евро)! До ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни…
16:00 – Оглядова екскурсія «Егер – шкатулка коштовностей». Єгер – одне з найкрасивіших середньовічних міст Угорщини – місто кольорів, студентів і знаменитого червоного вина. Чистота і доглянутість вулиць, привітність місцевих жителів, затишні ресторанчики, тераси – кондитерські, чарівні будівлі, а прикрашені балкони з кованого заліза додають місту неповторну чарівливість і шарм... Егер також відомий як «місто – патріот», адже комендант Єгерської фортеці Іштвана Добо – зробив історичний подвиг: він з жменькою воїнів цілий місяць протистояв туркам, що мали майже двадцятикратну чисельну перевагу! А ще Єгер – центр виноробного регіону: найвідоміше з вин – «Бичача Кров», а найприємніше – «Егерськая Дівчина». Отже після екскурсії, запрошуємо всіх на дегустацію в Долину Красунь!!!
19:00 – Повернення до України.
День 9-й НЕДІЛЯ
Прибуття до Львова орієнтовно в 07.30.
09:00 – подарунок від фірми. Пішохідна екскурсія «Лише у Львові». Запрошуємо на прогулянку по середньовічному Львову. Тут завмирає час... По вузеньких вуличках розливається аромат ранішньої кави, кличуть своїми дзвонами святині... Костел першого Пречистого, Домініканський Собор, Ратуша..., гостинно відкриває свої двері Стара Аптека, а кожен камінчик на площі Ринок несе через століття свою історію...

При оплаті замовлення Standart
Дорослі Діти до 12 років Доплата за одномісне розм.
Більше 6 тижнів 390 євро 350 євро 200 євро
Більше 5 тижнів 400 євро 360 євро
Менше 5 тижнів 420 євро 380 євро


У вартість включено: У вартість НЕ включено:
  • Візова підтримка;
  • Страховка (групова);
  • проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
  • супровід гіда-керівника по всьому маршруту;
  • проживання по маршруту готель 3* зі сніданками(шведський стіл);
  • вечері в готелі в Хорватії;
  • дегустація токайських вин і угорський гуляш, дегустація вин в Долині Красунь;
  • екскурсії за програмою;
подарунок від фірми:
  • DVD диск з фільмом про Хорватію
  • Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти
  • Факультативні екскурсії, рекомендовані програми
  • Проїзд в громадському транспорті
  • Особисті затрати (обіди, вечері, сувеніри)
  • Консульський збір 35 євро (крім категорії громадян
    звільненої від оплати – пенсіонери, діти до 18 років…. згідно договору про спрощення візового режиму)
  • ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
    ПРИ ВІДМОВІ КЗ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ


ТУРИСТИЧНА ФІРМА НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА КОРКИ, РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ

ДЛЯ ТУРФІРМ НАДАЄТЬСЯ КОМІСІЯ

Розсилаємо корисну інформацію, нові пропозиції, «горящі тури».

Не набридаємо. Відписатись легко.

Спробуйте!

Ви турагентсво і хочете отримувати інформацію для професіоналів?

Підпишіться будь ласка тут!