На головну Контакти
Україна, 79013 Львiв, вул.Вербицького 12  fax: 261-47-01
тел.: (+38 032) 297-05-85, 297-07-85, 297-07-73, 242-25-52



ukr
rus

       на 28.03.24
 курс € 41.86грн.
для екскурсій в Європу

Тури Європою


  Також у Чехії: Тури у Чехію | Документи для візи

ВЕСНА-ЛІТО-ОСІНЬ 2010

"Танго утрьох : Прага-Дрезден-Краків" | "Празький Роман" | "Зіркова пара Краків і Прага" | "Володарка сердець – Чехія" | " Чехія - шість чудових миттєвостей " | "Італія - смак спокуси" | "Бонжорно, Італія" | "Паризькі акорди" | "Заможна та красива – Швейцарія" | "Улюблений дует Прага та Будапешт" | "Навколо світу за 9 днів" | "В гостях у казки: Чехія-Німеччина-Австрія" | "Вікенд в Празі" | "Азартний Париж" | "Два серця Франції: Ніцца і Париж" | "Флірт італійського смаку" | "Десять днів щастя" | "Щасливі разом" | "Лицарі пера та шпаги Рим і Париж" | "Два плюс два… Франція і Нідерланди, Чехія і Німеччина" | "Італія - смак спокуси + відпочинок на морі" | "Європейський вернісаж: Краків та Прага"
«Італія - смак спокуси»

Львів – Прага – Мюнхен – Верона – Флоренція – Піза – Рим Ватикан – Ріміні – Сан-Марино – Вененція – Музей Сваровски – Карлові Вари – Маріанскі Лазні – Дрезден – Львів
20.03, 27.03; 10.04, 17.04, 24.04; 01.05*, 08.05, 15.05, 22.05, 29.05; 12.06, 26.06; 03.07, 10.07, 17.07, 24.07, 31.07; 07.08, 14.08, 21.08; 04.09, 11.09, 18.09, 25.09

День 1-й СУБОТА.
09.00 Виїзд зі Львова. Пересічення кордонів. Розміщення в транзитному готелі на території Чехії. Ночівля.
День 2-й НЕДІЛЯ. Сніданок. Переїзд до Праги.
Екскурсія “Знайомство з Прагою”. У лабіринтах маленьких вуличок ми зануримося в таємничу атмосферу Старого міста: древня Порохова башта, Сословний театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каролінум, костел діви Марії перед Тином. Староместська площа, Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, де кожну годину симпатичний скелетик, дзвонить в свій дзвіночок і у віконці з'являється процесія дванадцяти апостолів. Розміщення в готелі.
Для всіх бажаючих вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою (990 крон). Нас чекає вечір в корчмі, яка перенесе нас на сотні років назад... у саме середньовіччя! Романтична і сувора атмосфера... Фехтувальники, комедіанти й чарівні танцівниці підніматимуть наш настрій.. Зазвучить старовинна музика, на столі з'являться страви, приготовані на відкритому вогні, а вино та пиво потечуть річкою.. Стара ворожка розповість нам долю - і буде лише одне розчарування - від повернення в теперішній час... . Ночівля.
День 3-й ПОНЕДІЛОК. Сніданок. Для всіх бажаючих екскурсія «Багата та красива Північна Богемія» (40 євро). Почнемо нашу подорож з місця народження чеського гранату, столиці регіону Чеський рай - міста Турнов. У світі існує лише одне місце, де можна знайти гранат червоного кольору. Ми зможемо побачити, як червоні краплини перетворюються на благородні камені в золотій оправі в руках досвідчених ювелірів... Екскурсія по місту і вільний час для покупки сувенірів. Далі наш шлях веде нас у маєток принців крові де Роган - замок Сіхров. Розкішний і таємничий, з багатими колекціями живопису, зброї і незмінною присутністю Чорної Дами, він розкаже свої таємні легенди. Для повноти вражень - органний концерт у дзвіниці. Повернення в Прагу. Для всіх бажаючих прогулянка на кораблику по Влтаві (20 євро). Аперитиви, шведський стіл (напої опл. додатково) і приємна музика у супроводі цікавих розповідей... Ось вони, незабутні миттєвості в житті...
Вечірня програма «Тіні старого міста» (15 євро). Пропонуємо забути на цей вечір історичні дати і факти та повністю зануритись в казкову Прагу. На старовинних вулицях, серед затишних будиночків і храмів, оживають древні легенди. Від таємного служителя старого міста у тьмяному блиску вечірніх вогнів, Ви довідаєтесь перекази, які передаються з вуст в уста лише вибраним. Тут з'являються добрі лицарі і нічні привиди, вони кличуть і запрошують нас у своє життя... Ночівля..
День 4-й ВІВТОРОК. Сніданок. Виселення з готелю. Наша дорога лежить в чудовий край з живописними Альпами, чистими озерами, прекрасними лугами та містами, схожими на казку... . Нас запрошує “Німецький Рим”- столиця Баварії. До Мюнхена можна закохатися відразу і назавжди, це місто з дивним духом гостинності, по якій хочеться бродити з ранку до ночі... Ніде в Германії так уважно не оберігають народні традиції, як тут. Тут навіть національні костюми носять не лише у свята, а й в звичайні дні. Мюнхен славиться дивною історією, архітектурними скарбами, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками та найбільшим на світі святом “Октоберфест”. Починаємо автобусно-пішохідну екскурсію “Мюнхен – Легенда Баварії...”. Нас запрошує Марієнплатц, Стара та Нова ратуші. Ми зможемо побачити замок Німфенбург, Резиденцію, Баварську Оперу й Пінакотеку... Вільний час. Можна нескінченно довго гуляти по мощених вуличках Мюнхена, пробувати пиво та баварську кухню і дивуватися з краси побаченого... . Переїзд на транзитний нічліг в Австрії. Ночівля.
День 5-й СЕРЕДА. Сніданок. Виїзд до Італії. Починаємо знайомство з Італією. Країна така непередбачувана, емоційна, музична, експресивна, весела й легка: ця країна подарувала нам Мікеланджело, Рафаеля та Боттічеллі. Піцу, гондоли й яскраво-червоний «Феррарі». Оперу, морозиво та сумочки «Prada»… .Екскурсія “Верона-столиця закоханих”. Сьогодні перед нами відкриються «брама Італії». Це благородне місто, що приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію та свої таємниці. Потрапляючи сюди, відчуваєш свою приналежність до Великого й Вічного... . У Вероні знаходиться Арена - третій по величині амфітеатр в світі, над річкою Адідже підноситься величезний Кастель Сан Пьетро, древні храми прикрашають вулиці міста, а десь на тінистих вуличках причаїлися будинки двох закоханих – Ромео і Джульєти. У Верону приїжджають справжні романтики й тиняються по прохолодних вулицях в надії зустріти такеж кохання, як у героїв Шекспіра... . Переїзд у Флоренцію. Розміщення в готелі. Ночівля.
День 6-й ЧЕТВЕР. Сніданок. Оглядова екскурсія “Квітуче місто” - прекрасна Флоренція. Сьогодні ми перемістимося в епоху Відродження. Тут жили й творили генії: Мікеланджело, Челліні, Джотто. Ми побачимо шедеври великих майстрів: Площу Синьорії, головний флорентійський собор Санта Марія-дель-Фьорі, дзвіницю Джотто, Баптістерій з прекрасними фресками та золотими “Брамами раю”, старий міст Понте Веккьо з багаточисельними золотими лавками. Здалека доносяться ніжні звуки органу і спів вуличних музикантів, прямо на мостових місцеві художники малюють свої картини, в ресторанчиках веселі господарі пригощають гостей тосканським вином, а на галасливих ринках очі розбігаються від достатку сувенірів... . Ось вона Флоренція – древня і сучасна... . Вільний час.
Запрошуємо Вас до прекрасної Пізи - “На допомогу до падаючої башти” (30€). Піза - родзинка Італії. Давним-давно це була одна з чотирьох великих морських республік Італії, а сьогодні – улюблене місце туристів, які приїжджають поглянути на “Таємниче місто з білого мармуру”. Ми відвідаємо Площу Чудес з величним собором Санта Марія Маджоре, баптістерій, прогуляємося по набережній... . Побачимо одне з семи чудес світу наших днів: красуню-башту, що схилилася, сплетену з мармурового мережива... . Вільний час. Можливість спробувати тосканські солодощі, виготовлені по старовинних рецептах й насолодитися чашкою ароматної кави. Повернення у Флоренцію. Ночівля.
День 7-й П’ЯТНИЦЯ. Сніданок. Сьогодні ми побачимо велике місто на семи горбах. Екскурсія “Всі дороги ведуть до Риму”. Рим – столиця світу, яка дихає вічністю... .Тут кожен камінчик - історія. Імперії підносилися і переживали занепад, старі боги змінялися новими, і лише Рим залишався Римом... . Колізей, Пантеон, Римський форум, замок Святого Ангела, фонтан Треві, арка Костянтина, Капітолій, площа Навона і площа Іспанії – від величності й краси захоплює дух. Все минуле Італії переплелось в цьому місті, від часу становлення Римської Імперії, до наших днів. Мудреці говорять, що не можна зрозуміти Італії, не побувавши в її серці - Римі. Ну що ж... починаємо знайомство.
Поселення в готелі. Ночівля.
День 8-й СУБОТА.Сніданок. Пропонуємо екскурсію в Державу Ватикан “Дотик до вічності” (30€). Священний світ мистецтва і релігії. Наша дорога лежить в найменшу країну в світі, яка розмістилася на території одного міста. Зручно розташувавшись на правом берегу Тібру, Ватикан повністю незалежний від Італії. У нього своя залізниця, своє телебачення, газета, закони, правила і поліція. Ватикан оголошений ЮНЕСКО пам'ятником світової культурної спадщини. Ми зможемо зробити прогулянку по святих місцях і доторкнутися до живої історії християнства. Побачити Собор Святого Петра, велич і краса якого не мають собі рівних. Оцінити музеї Ватикану, де зібрані колекції мистецтва від єгиптян до наших днів, відвідати неперевершену Сикстинську капеллу... . Вільний час.
Переїзд в Ріміні. Нас чекає один з найвідоміших курортів Адріатичного побережжя - містечко Ріміні, яке створене для відпочинку. Приємний свіжий бриз, ласкаве море, прогулянка уподовж набережною, затишні рибні ресторанчики, безліч сувенірних лавок й красива музика допоможуть приємно провести час... . Розміщення в готелі. Ночівля.
День 9-й НЕДІЛЯ. Сніданок. Пропонуємо “Маленьке диво - Сан-Маріно” (40€). Нас запрошує сама древня європейська держава, розташована на гірських схилах. Жителі цієї маленької країни живуть в казкових містечках-замках: Аквавіва, Серравалье, Борго-Маджоре, Фаетано, Доманьяно... Місто, оточене кріпосними стінами з таким же ім'ям, як і країна, підноситься на вершині гори... . Незабутні пейзажі відкриються нашому погляду, а низки сувенірних магазинів піднімуть настрій. Невеликий переїзд і ми зможемо побачити найкрасивіші місця Італії. Для цього нам знадобиться зовсім трохи часу, адже все найцікавіше зібране в “Парку Мініатюр”. Тут представлено більше 270 італійських і європейських пам'ятників мистецтва, оточених крихітними деревами та кольорами. Тут можна підкотитися на поїзді по підвісній дорозі, поплавати в човні по Гранд Каналу у Венеції, побувати на Площі Чудес в Пізе, помилуватися красою вулкана Етна на Сицилії. Ось така вона – Італія! Переїзд в місто Падуя. Ночівля.
День 10-й ПОНЕДІЛОК. Сніданок. Нас запрошує красуня на воді, “заручена з морем”, - так говорять про Венецію - найвитонченіше й таємниче місто Італії. Для всіх бажаючих екскурсія до Венеції (50€). Це місто - прекрасна казка, застигла в камені. Багато століть майстри та художники прославляли його й прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні будівлі та скромні вузенькі вулички, безмовні канали і галасливі ринки, затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко прямо на долоні сідають голуби…. Ми зможемо відчути ритм міста, приміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом, відвідати багатющі музеї Палацу Дожей та Базіліку. Св. Марка. І головне: поринути в цю ні з чим незрівняну атмосферу самого незвичайного міста в Італії... . Вільний час. Повернення в готель. Ночівля.
День 11-й ВІВТОРОК. Сніданок. Переїзд на територію Австрії. Відвідини музею “Чарівний світ Сваровськи” (вх. квиток оплач. додатково). У містечку Ваттенс, в підземній печері, щодня розцвітають “Кришталеві світи Сваровськи”. Це складна підземна споруда, система з 13 гротів та каналів - делікатниц чарівний світ, створений з фантазії та кришталю. Тут можна знайти найбільший та найменший кристали в світі. Стіну, зроблену з 12 тонн виблискуючих кришталевих коштовних каменів, побачити танець сонця з місяцем й залишити свій власний слід на кришталевій доріжці... Після огляду в торгівельному центрі можна придбати вишукані дарунки з кришталю з сріблом та кришталеві сувеніри на пам'ять. Переїзд до Карлові Вари. Поселення в готель. Ночівля..
День 12-й СЕРЕДА. Сніданок. Розташований в живописній долині, оточеній Крушнимі і Доуповськими горами, містечко з давніх давен приваблювало відпочиваючих цілющою водою та красивою природою. Нас запрошує на екскурсію “Місто живої води - Карлови Вари”. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровки, скла й порцеляни. Місто з чаруючою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів. Вільний час для відпочинку, купання в термальних басейнах та закупи подарунків родичам та близьким нам людям ...
Відпочинок в Карлових Варах.
Для всіх бажаючих поїздка в Маріанські Лазні з відвідинами Пивзаводу та Ресторану «В скелі» Ходовар (30€).
Маріанські Лазні вважаються одним з казкових місць Чеської Республіки. Краса навколишньої природи, прекрасні комфортабельні готелі, цілющі джерела, заслужено поставили цей курорт в розряд кращих світових курортів. Невеликий переїзд і ми в Ходоваре. Тут обов'язково потрібно спробувати не фільтроване пиво та дуже смачні страви національної кухні. Повернення до Карлові Вари. Ночівля.
День 13-й ЧЕТВЕР. Сніданок. Виселення з готелю. Нас запрошує древня столиця Саксонії – Дрезден. Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів та королів. Дрезден знаменитий своїми архітектурними ансамблями, незчисленними скарбами музеїв, колекціями живопису й прекрасною панорамою берегів Ельби. Тут був винайдений першаи європейська порцеляна і перша оригінальна система європейських гімназій. Екскурсія по Старому місту – Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. Роскішні будови Цвінгера, Резиденція правлячої династії Веттінов, «Балкон Європи»- тераса Брюля... . Вільний час. Можна відвідати картинну Дрезденську галерею (вх. квиток оплач. додатково). По-німецьки галерея називається «Старі майстри» тут знаходиться «Сикстинська мадонна» Рафаеля, багатющі збори полотен Рембрандта, італійці, малі голландці...
Переїзд на транзитну ночівлю в Польщі. Ночівля.
День 14-й П’ЯТНИЦЯ. Сніданок. Прибуття до Львова орієнтовно о 16:00.
Екскурсія “Лише в Львові...” . Запрошуємо на прогулянку по середньовічному Львову. Тут завмирає час... По вузеньких вуличках розливається аромат вранішньої кави, звуть своїми дзвонами святині...
Костел першого Пречистого, Домініканський Собор, Церква св. Юри, гостинно відкриває свої двері Стара Аптека, а кожен камінчик на площі Ринок несе через століття свою історію... Вільний час..

При оплаті замовлення Standart
Дорослі Діти до 12 років Допллата за одномісне розм.
Більше 6 тижнів 660 євро 615 євро 340 євро
Більше 5 тижнів 670 євро 625 євро
Менше 5 тижнів 690 євро 645 євро

У вартість включено: У вартість НЕ включено:
  • Візова підтримка;
  • Страховка (групова);
  • проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
  • супровід гіда-керівника по всьому маршруту;
  • проживання по маршруту готель 3* вибраної категорії з сніданком;
  • екскурсії за програмою;
    Подарунок від фірми:
  • DVD диск;
  • Екскурсія по Львову ;
  • Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти
  • Факультативні екскурсії, рекомендовані програми
  • Проїзд в громадському транспорті
  • Особисті затрати (обіди, вечері, сувеніри)
  • Консульський збір 35 євро (крім категорії громадян
    звільненої від оплати – пенсіонери, діти до 18 років…. згідно договору про спрощення візового режиму)
  • ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
    ПРИ ВІДМОВІ КЗ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

ТУРИСТИЧНА ФІРМА НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА КОРКИ, РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ

ДЛЯ ТУРФІРМ НАДАЄТЬСЯ КОМІСІЯ

Розсилаємо корисну інформацію, нові пропозиції, «горящі тури».

Не набридаємо. Відписатись легко.

Спробуйте!

Ви турагентсво і хочете отримувати інформацію для професіоналів?

Підпишіться будь ласка тут!