На головну Контакти
Україна, 79013 Львiв, вул.Вербицького 12  fax: 261-47-01
тел.: (+38 032) 297-05-85, 297-07-85, 297-07-73, 242-25-52



ukr
rus

       на 28.03.24
 курс € 41.86грн.
для екскурсій в Європу

Тури Європою


  Також у Чехії: Тури у Чехію | Документи для візи

ВЕСНА-ЛІТО-ОСІНЬ 2010

"Танго утрьох : Прага-Дрезден-Краків" | "Празький Роман" | "Зіркова пара Краків і Прага" | "Володарка сердець – Чехія" | " Чехія - шість чудових миттєвостей " | "Італія - смак спокуси" | "Бонжорно, Італія" | "Паризькі акорди" | "Заможна та красива – Швейцарія" | "Улюблений дует Прага та Будапешт" | "Навколо світу за 9 днів" | "В гостях у казки: Чехія-Німеччина-Австрія" | "Вікенд в Празі" | "Азартний Париж" | "Два серця Франції: Ніцца і Париж" | "Флірт італійського смаку" | "Десять днів щастя" | "Щасливі разом" | "Лицарі пера та шпаги Рим і Париж" | "Два плюс два… Франція і Нідерланди, Чехія і Німеччина" | "Італія - смак спокуси + відпочинок на морі" | "Європейський вернісаж: Краків та Прага"
«Бонжорно, Італія»

Львів – Прага – Зальцбург – Верона – Мілан – Венеція – Музей Сваровськи – Чешський Крумлов – Краків – Львів
06.03, 20.03, 27.03; 03.04, 10.04, 17.04, 24.04, 30.04*; 01.05*, 08.05, 15.05, 22.05, 29.05; 12.06, 26.06; 03.07, 10.07, 17.07, 24.07, 31.07; 07.08, 14.08, 21.08; 04.09, 11.09, 18.09, 25.09

День 1-й СУБОТА.
09:00 Виїзд зі Львова. Відправлення із залізничного вокзалу. Перетин кордонів.
Ночівля на території Чехії.
День 2-й НЕДІЛЯ. Сніданок. Переїзд в Прагу.
Екскурсія “Знайомство з Прагою”. Все починається із знаменитого Страговського монастиря. Далі зовнішній огляд Лорети, Градчанськая площа, Шварценбергський палац і зміна караулу в Парадних надвір’я Празького граду, Кафедральний собор святого Віта... . А потім - Старе місто: древня Порохова башта, Становий театр, Каролінум – перший Празький університет. Староместська площа і Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші. Кожну годину симпатичний скелетик дзвонить в свій дзвіночок і у віконці з'являється процесія з дванадцяти апостолів. Королівська дорога приводить нас на Карлів Міст...
Для всіх бажаючих Вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою (990крон). Ми перенесемося на сотні років назад... в добу середньовіччя! Романтична та сувора атмосфера... Фехтувальники, комедіанти і чарівні танцівниці будуть піднімати наш настрій... Лунатиме старовинна музика, на столі з'являться страви, приготовані на відкритому вогні, а вино і пиво литимуться рікою... Або Празький ексклюзив – синтез традиційного чеського театру з мюзиклом, танцем і пантомімою, середньовічною алхімією і містикою. Представлення Чорного театру (550 крон). Суміш фантастичного та реального, коли світ зачарованих предметів пробуджується до життя...
Ночівля.
День 3-й ПОНЕДІЛОК. Сніданок.Переїзд в Зальцбург.
Екскурсія “Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів”. Нас запрошує Північна Флоренція, Золоте місто Високого Бароко, місто, де народився Моцарт…. Альпійське серце Австрії – "Зальцбург" - це собори і церкви, площі і палаци, парки і фонтани, концерти і фестивалі…. Нас приваблюють середньовічні квартали, прикрашені гербами будинки і мальовничі дворики. А ще тут багато затишних кав'ярень, пивних, ресторанчиків і крамничок, де торгують всякою всячиною – від оригінальних сувенірів до відомих зальцбурзьких цукерок...
Переїзд в район Інсбрука. Транзитна ночівля на території Австрії.
День 4-й ВІВТОРОК. Сніданок. Переїзд в Італію.
Починаємо знайомство з Італією. Країна така непередбачувана, емоційна, музична, експерсивна, весела і легка: це країна Мікеладжело, Рафаеля і Боттічеллі. Тут винайшли піццу, гондоли і червоний "Феррарі", оперу, морозиво і торбинки "Prada"...
Екскурсія “Верона-столиця закоханих”. Сьогодні перед нами відкриються «брами Італії». Це благородне місто, що приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Потрапляючи сюди – відчуваєш свою приналежність до Великого й Вічного... . У Вероні знаходиться Арена - третій по величині амфітеатр в світі, над річкою Адідже підноситься величезний Кастель Сан Пьетро, древні храми прикрашають вулиці міста, а десь на тінистих вуличках причаїлися удома два закоханих – Ромео і Джульєтта. У Верону приїжджають справжні романтики й бродять по прохолодних вулицях в надії зустріти таку ж любов, як у героїв Шекспіра... .
Вільний час. Поселення в готель. Ночівля.
День 5-й СЕРЕДА. Сніданок.
Запрошуємо на флірт італійського смаку в столицю мистецтва і моди - місто Мілан (50 €).
І ось перед нами довгоочікуваний Мілан - столиця моди, її законодавець та повелитель, мрія багатьох модниць, місто-бутік, звідки неможливо поїхати без покупки. Мілан витончено поєднує у своєму образі середньовічні пам'ятки і ультрасучасні квартали... Вирушаємо в саме серце Мілану - П'яццо Дуомо, де розташований символ міста - Міланський собор, шедевр готики такий витончений, що здається невагомим, сплетеним з тонкого мережива... А поряд розмістилися Північний Палац, Тріумфальна арка, кінна статуя короля Вітторіо, Королівський палац, гордість Мілана і перлина світу - "Ла Скала" - найвідоміший оперний театр всіх часів і народів, прославлений Россіні і Белліні, Верді і Пуччіні, Карузо і Каллос... Мілан дивує давніми храмами: базиліка Сант Амброджіо - найдавніша архітектурна пам'ятка, церква Сан-Лоренцо-Маджоре і церква Санта Марія-делла-Граціє зі знаменитою "Тайною вечерею" Леонардо да Вінчі... замок Сфорца, галереї Брера і Амброзіана, - Мілан вміє потішити гостей. Тут кожен знайде те, що шукав. Вперед, за новими враженнями!
Вільний час для прогулянок і покупок. Повернення у Верону. Ночівля.
День 6-й ЧЕТВЕР. Сніданок.
Пропонуємо екскурсію "Заручена з морем" (50 €). Красуня на воді - так кажуть про Венецію - найбільш витонченому і таємничому місті Італії. Для всіх бажаючих екскурсія по Венеції Це місто - прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко просто на долоню сідають голуби... Ми зможемо відчути ритм міста, приміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом, відвідати надзвичайно багатий музей Палацу Дожів і Базиліку Св. Марка. І головне, - зануритись в цю неповторну атмосферу найнезвичайнішого міста в Італії... Вільний час.
Можливість здійснити мандрівку прекрасною венеціанською лагуною на острови Мурано і Бурано.
Розташований неподалік острів Мурано - це Венеція в мініатюрі. Протягом багатьох століть острів Мурано славиться своїм венеціанським склом. Намисто і бісер, кубки і вази, блюда і склянки... Всі вироби вражають делікатністю і віртуозністю техніки, різноманіттям барв і прикрас. Ми зможемо поспостерігати за роботою склодува у старовинній манері і, за бажанням, купити щойно виготовлену річ. Острів Бурано - це батьківщина мереживного мистецтва - крихітний світ, який зберіг свою неповторність і унікальність. Різнобарвні будиночки, блиск морської води і сяйво неба створюють дивовижну атмосферу відпочинку і краси. Терплячість і пильність монастирських самітниць перетворили мереживоплетіння на справжнє мистецтво.
Або довідатись "Таємниці венеціанських каналів". Вінеціанські гондоли, немов чорні лебеді, ніжно гойдаються на хвилях. Вмілі гондольєри в смугастих футболках і солом'яних капелюхах зможуть показати Вам всі красити цього чудового міста. Вдалині від метушні Ви отримаєте насолоду куточками міста. які недоступні для погляду під час пішої прогулянки. Кам'яні будинки, які стоят просто в воді, чудові барокові і готичні палаццо, старовинні храми і палаци патриціїв здадуться Вам ще більш привабливими під час водної прогулянки. Тож вперед, в плавання! Повернення в готель. Ночівля.
День 7-й П’ЯТНИЦЯ. Сніданок. Переїзд на територію Австрії. Відвідини музею “Чарівний світ Сваровськи” (вх. квиток оплач. дод.). У містечку Ваттенс, в підземній печері, щодня розцвітають «Кришталеві світи Сваровськи». Це складна підземна споруда, система з 13 гротів і каналів - неміцний чарівний світ, створений з фантазії й кришталю. Тут можна знайти найбільший і найменший кристали в світі. Стіну, зроблену з 12 тонн виблискуючих кришталевих коштовних каменів, побачити танець сонця з місяцем й залишити свій власний слід на криштальній доріжці... . Після огляду в торгівельному центрі можна придбати вишукані дарунки з кришталю з сріблом і кришталеві сувеніри на пам'ять. Переїзд в Серце Південної Чехії - Чеський Крумлов. Виявившись на вуличках цього затишного містечка з черепичними дахами, можна перенестися на декілька століть назад. Тут нічого не змінилося з середніх століть... Поселення в готель. Для всіх бажаючих вечірня прогулянка по загадковому Крумлову “Легенди середньовічного міста”(30€). У товаристві екскурсовода в старовинному костюмі, ми проведемо незабутні години. Покуштуємо страви моравської кухні й справжнє пиво в затишній атмосфері чеського ресторанчика. Ночівля.
День 8-й СУБОТА. Сніданок. Переїзд до Кракова. Екскурсія по Кракову. Місто – дивне, красиве й загадкове. Місто художників та музикантів, з своїми легендами й, звичайно ж, милими польськими жартами. В ньому потрібно зупинитися, затриматися хоч би на мить... . Для того, щоб від Барбакана пройтися по Флоріанській вулиці до Ринкової площі, послухати трубача в Марьяцкім костелі, зайти та вибрати сувенір на древніх торгівельних рядах Сукенніци, побачити Яггелонський університет, Вавельський собор і... Вавель – справжній Королівський замок!
Для бажаючих відвідини Парку Водного. Один з найбільших в Польщі аквапарків. Басейни з озонованою водою, гідромасажні ванни, гвинтові гори, джакузі, сауна, солярій, фітнес-клуб. А ще є Водний бар, де можна випити каву або спробувати десерт. (вх.білет 35 злотих). Поселення в готель на території Польщі. Ночівля.
День 9-й НЕДІЛЯ. Прибуття до Львова орієнтовно о 17.00.
Екскурсія “Тільки у Львові…” Запрошуємо на прогулянку по середньовічному Львову. Тут завмирає час... По вузеньких вуличках розливається аромат ранкової кави, закликають своїми дзвонами святині… Костел Успіння, Домініканський собор, Церква Св. Юра, гостинно відкриваються двері Старої Аптеки, а кожен камінчик на площі Ринок несе крізь віки свою історію…

При оплаті замовлення Standart
Дорослі Діти до 12 років Доплата за одномісне розм.
Більше 6 тижнів 385 євро 345 євро 180 євро
Більше 5 тижнів 410 євро 375 євро
Менше 5 тижнів 440 євро 405 євро

У вартість включено: У вартість НЕ включено:
  • Візова підтримка;
  • Страховка (групова);
  • проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
  • супровід гіда-керівника по всьому маршруту;
  • проживання по маршруту готель 3* вибраної категорії з сніданком;
  • екскурсії за програмою;
    Подарунок від фірми:
  • DVD диск;
  • Екскурсія по Львову;
  • Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти
  • Факультативні екскурсії, рекомендовані програми
  • Проїзд в громадському транспорті
  • Особисті затрати (обіди, вечері, сувеніри)
  • Консульський збір 35 євро (крім категорії громадян
    звільненої від оплати – пенсіонери, діти до 18 років…. згідно договору про спрощення візового режиму)
  • ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
    ПРИ ВІДМОВІ КЗ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

ТУРИСТИЧНА ФІРМА НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА КОРКИ, РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ

ДЛЯ ТУРФІРМ НАДАЄТЬСЯ КОМІСІЯ

Розсилаємо корисну інформацію, нові пропозиції, «горящі тури».

Не набридаємо. Відписатись легко.

Спробуйте!

Ви турагентсво і хочете отримувати інформацію для професіоналів?

Підпишіться будь ласка тут!