На головну Контакти
Україна, 79013 Львiв, вул.Вербицького 12  fax: 261-47-01
тел.: (+38 032) 297-05-85, 297-07-85, 297-07-73, 242-25-52



ukr
rus

       на 28.03.24
 курс € 41.86грн.
для екскурсій в Європу

Тури Європою


  Також в Угорщині: Тури в Угорщину | Документи для візи

ВЕСНА-ЛІТО-ОСІНЬ 2010

"Заможна та красива – Швейцарія" | "Улюблений дует Прага та Будапешт" | " У ритмі Чардаша " | "П’янкий аромат Франції" | "Париж: Шик, Блиск, Краса" | "В гостях у казки: Чехія-Німеччина-Австрія" | "Карнавал емоцій" | "Легкий шарм Австрії" | "Віденський вальс" | "Мелодія двох сердець (Відень та Будапешт)" | "Угорські таємниці" | "Справжня Угорщина + Відень" | "Осіння спокуса" | "Діаманти Австрійських гір" | "Альпійське тріо" | "Мрії в подарунок" | "Лазурні береги" | "Пані досконалість - Швейцарія" | "Париж з першого погляду" | "Венеціанська ніч" | "Рим чарівний завжди" | "Весняна спокуса" | "Літня спокуса" | "Свято кожен день" | "На чашечку кави по-віденськи" | "Італія – країна натхнення" | "Лазурна інтрига" | "Вдала ідея для вікенду"
«ІТАЛІЯ – КРАЇНА НАТХНЕННЯ»

Львів – Будапешт – Рігерсбург – Флоренція – Рим – Венеція – Відень – Дебрецен – Львів
16.05, 30.05; 06.06, 20.06; 04.07, 11.07, 18.07, 25.07; 01.08, 08.08, 15.08, 22.08, 29.08; 05.09, 12.09, 19.09, 26.09; 03.10, 17.10, 24.10

День 1-й НЕДІЛЯ
Львів. 09:00 – Подарунок від фірми – Пішохідна екскурсія «Тільки у Львові». Запрошуємо на прогулянку по середньовічному Львову. Тут завмирає час... По вузеньких вуличках розливається аромат ранішньої кави, кличуть своїми дзвонами святині... Костел першого Пречистого, Домініканський Собор, Ратуша..., гостинно відкриває свої двері Стара Аптека, а кожен камінчик на площі Ринок несе через століття свою історію...
21:00 – Виїзд від Львівського залізничного вокзалу. Переїзд до Угорщини.
День 2-й ПОНЕДІЛОК
Вранці відвідини термальних купалень графа Сечені (12 євро)
10:00 - Оглядова екскурсія: прекрасна Буда і величний Пешт – це «Перлина Дунаю» – Будапешт!» О! це Місто. Він прикрашає обидва побережжя річки Дунай прекрасними історичними будівлями, королівськими мостами і витонченими бульварами. Саме за красу і романтичну атмосферу Будапешту присвоєний статус Парижа Східної Європи. Центр міста випромінює чарівливість старої імперської столиці. Красива площа Європи – площа Героїв, парк Варошлігет і замок в ньому – Вайдахуняд. Ось і Рибальський бастіон, собор Матіяша і сам Королівський Палац
• 14:00 – Екскурсія «Мудрі правителі» (25євро). Під час невеликої пішохідної прогулянки ми познайомимося з багатьма видатними особистостями Угорської історії, а ще - відвідаємо Угорський Парламент - легендарний і шалено красивий!
17:00 - Переїзд і поселення в транзитний готель.
День 3-й ВІВТОРОК
Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд на південь Австрії – у федеральну землю Штірію! Відвідини найбільшого замку Штірії - фортеці Рігерсбург (10євро), якій вже більше 850 років. Це величезна споруда включає: 3км масивних стенів, 11 бастіонних башт, 7 укріплених воріт, а 108 приміщень містять приміщеннях підвалу Музей відьом, справжній рицарський зал, а також колекцією середньовічної зброї. А ще у внутрішньому дворику фортеці є колодязь, оточений хитромудрою кованою огорожею, в узор якою вплетена підкова. Говорять, що той, кому удасться її знайти, буде удачливий в житті... Вільний час. У вільний час є можливість відвідати:
«Парк Юрського періоду» (20євро), де знаходяться незвичайні і забавні скульптури динозаврів у натуральну величину. Як виглядали динозаври в живій природі? . А чому вони вимерли? – Відповіді на всі питання ми взнаємо під час пізнавальної прогулянки по старому лісу, де зростають багатовікові дерева, де на кожному кроці зустрічаються "ожилі" "ожившие" доисторические рептилии, доносятся голоса "обитающих" в лесу динозавров…
• Ласунам присвячується! - найсмачніша частина програми – дегустація шоколаду фірми Zotter! (20євро) Свого часу – шоколад називали «їжею богів», і лише у небагатьох була можливість насолодитися цими ласощами. У наш час ласуни, не жахаючись, зможуть спробувати кращі сорти знаменитого австрійського шоколаду, почути історію його створення, а також прийняти участь в процесі його приготування.
15:00 – Повернення в Рігерсбург. Переїзд і відвідини аква-коплекса «Водний світ розваг» (15евро): сауни, просторий закритий басейн з гідромасажем, водопадом, гротами, течіями, водяними горами. Переїзд до Словенії. Поселення і ночівля в готелі.
День 4-й СЕРЕДА
Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд до Італії - Привабливої, темпераментної і безмежно красивої.. В Італії черпали натхнення великі майстри мистецтва і дарили світу своїх безсмертних шедеврів. Оглядова екскурсія «Квітуча Флоренція». Флоренція - це не просто італійське місто. Це - сама Італія. Флоренція дивно гармонійно поєднує в собі велич і помпезність Риму, романтичність Венеції, могутність Ватикану, спокій і заспокоєння Верони. Флоренція - це батьківщина епохи Відродження, це «Давид» Мікеланджело, «Венера» Боттічеллі. Здається, що духом мистецтва просочено навіть тутешнє повітря. Він збирається десь високо на горі Монтальбано і сходить вниз, спрямовуючись по вузьких вуличках міста, просочується в тінисті сади Медічи і щільним кільцем змикається над куполом Брунеллеськи.
Поселення і ночівля в готелі.
День 5-й ЧЕТВЕР
Сніданок. Вільний час у Флоренції.
07:30 – Рекомендуємо екскурсію екскурсія «Рим - місто велике і вічне!» (70євро) (пересування по Риму – громадським транспортом) Рим - перше кохання людства і перша наддержава планети. Рим - єдине місто з тисяч тих, що існували отримав назву «Вічного»! Йому наслідували, його боялися, їм захоплювалися! І почнемо з огляду пам'ятників Античного Риму, відчуємо велич Римської імперії, прогуляємося по мощених вуличках, по яких ступав сам Юлій Цезар, почуємо древні легенди про великих імператорів. Тут кожен куточок, кожен будиночок, кожен камінчик має свою неповторну історію, і ця вона оживає на очах: Пантеон, Римський форум, арка Костянтина, площа Іспанії, Капітолій. Ну а головний символ Риму, звичайно ж, Колізей - «помпезна симфонія архітектури», вінець інженерної думки античності! Римляни вважали: «Поки коштує Колізей, стоятиме Рим!» А вони уміли будувати на тисячоліття!... У вільний час рекомендуємо на вибір:
• Відвідини Галереї Боргезе з екскурсоводом (30євро). Тут де знаходяться скульптури античності, полотна Рафаеля, Лоренцо Берніні, Караваджо, шедевр Канови - скульптурне зображення напіводягненої Афродіти з яблуком, «Любов Небесна і Любов Земна» Тіциана і багато що інше.
Музеї Ватикану і Собор Св. Петра (30євро) - цілий комплекс, з безліччю залів і кімнат, перехідних один в одного. Тут можна побачити творіння античних скульпторів, геніїв Відродження і сучасних художників. Але перлиною цих скарбниць світового мистецтва по праву вважається капела Сикстінськая!
18:30 - Повернення у Флоренцію. Ночівля в готелі.
День 6-й ПЯТНИЦЯ
Сніданок.
Мрії збуваються!!! 12:00 - Оглядова екскурсія «Заручена з морем – Венеція!» (квитки на катер: дорослі – 16євро, діти – 10євро). Ось вона – незвичайна краса і приваблива романтика! Про Венецію написано багато, але кожен відкриває її для себе заново. Тут все унікально і дивно: місто нагадує театральні декорації, зберігає таємниці багатьох поколінь. Здається, ніби само час струмує між стенів будинків, що пам'ятають славне минуле волелюбної Венеціанської республіки, імена тих, хто жив, любив і творив в цьому місті. У вільний час рекомендуємо:
• Прогулянку на гондолі «Таємниці венеціанських каналів!» (20євро) Венеція. Розкішні канали і що ковзають по ним гондоли, дивно красиві маски, прекрасні мости, палаци, і маленькі будиночки, кожен з яких – справжній шедевр архітектура - все це фрагменти чудової італійської казки під назвою Венеція. Вона як музика, яку хочеться слухати нескінченно. Вона містить в собі величезну кількість таємниць і чудес і, щоб осягнути їх, потрібна вічність...
• Відвідини з екскурсоводом «Палацу Дожів» (25євро) — резиденції правителів Венеції, місце засідань Великої ради, Сенату і Верховного суду. Тут ухвалювали закони, ухвалювали вироки, і... звичайно плели інтриги!
• Водний круїз «Вся Краса Венеції!» (25євро) – Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу – єдиною в світі «водної вулиці». Великий канал – символ блиску і розкоші Венеціанської Республіки! Ми побачимо «парад» більше 200 мармурових палаців, що обрамували водну дорогу, що звивається, побудованих протягом приблизний 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац носить назва колись великих сімей.
19:00 - Переїзд в Австрію і поселення в готель. Ночівля в готелі.
День 7-й СУБОТА
Сніданок. Переїзд у Відень.
13:30 – Оглядова екскурсія «Відень – столиця Габсбургів» – місто Відень, місто музики і великих музикантів місто чарівне і прекрасне. його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро-угорської імперії, Відень приголомшує своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою... Це незвичайне місто! – вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі. Кільцевий бульвар, Ратуша, Парламент, Віденська опера, і звичайно – собор святого Стефана – духовного символу історії і долі Австрії. Вільний час у Відні.
19:00 – Вечірньої пори рекомендуємо - «Відень у вечірньому вбранні!» (45євро) – Екскурсія починається з поїздки по святково освітленому вечірньому Рингу. Піднявшись на найвищу гору Відня – Каленберг, ми насолодимося незабутнім виглядом на місто з висоти пташиного польоту. Нас також чекає вечеря в селі Грінцинг, де буде можливість продегустувати молоде вино (хойріген) і домашню австрійську кухню під звуки народної музики. Саме тут про столицю Австрії можна взнати більше. Відень може бути не лише аристократичним,але і розкутим, по-домашньому затишним уютной…
Переїзд в Угорщину і ночівля в готелі.
День 8-й НЕДІЛЯ
Виселення з готелю. Відвідини Тропікарія – Океанарію (6євро) – найбільшого в Центральній Європі (знаходиться в торгівельному центрі “Кампона”). 8 залів! Де кипить життя тропіків і океанських глибин – алігатори, морські скати, величезні пітони, сонні черепашки, симпатичні мавпочки, розумні папуги і ледачі ігуани. І все це в справжньому Тропічному лісі під теплою тропічною зливою з громом і блискавкою.. А ще в 11–метровому тунелі можна постежити за тигровими акулами у присутності безлічі інших рибок різної форми і розмірів з барвистим макіяжем і манікюром. 14:00 – Переїзд в східну столицю Угорщини – Дебрецен. У зеленому серці міста в легендарному Великому лісі – водний парк «Акватікум» Вас чекають «11 тисяч кв. метрів розваг і задоволень»: 9 басейнів, печери, джакузі, штучні хвилі, водопади, сауна, солярій і безліч водних гір на всі смаки і побажання! (6євро)
20:00 – Повернення на Україну
День 9-й ПОНЕДІЛОК
Прибуття в Чоп орієнтово в 2:00.
Прибуття у Львів орієнтовно в 7:30. Вільний час.

При оплаті замовлення Standart
Дорослі Діти до 12 років Доплата за одномісне розм.
Більше 6 тижнів 355 євро 325 євро 170 євро
Більше 5 тижнів 385 євро 355 євро
Менше 5 тижнів 405 євро 375 євро


У вартість включено: У вартість НЕ включено:
  • Візова підтримка;
  • Страховка (групова);
  • проїзд по маршруту автобусом єврокласу;
  • супровід гіда-керівника по всьому маршруту;
  • проживання по маршруту готель 3* зі сніданками(7 ночей);
  • екскурсії за програмою;
подарунок від фірми:
  • DVD диск з фільмом
  • Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти
  • Факультативні екскурсії, рекомендовані програми
  • Проїзд в громадському транспорті
  • Особисті затрати (обіди, вечері, сувеніри)
  • Консульський збір 35 євро (крім категорії громадян
    звільненої від оплати – пенсіонери, діти до 18 років…. згідно договору про спрощення візового режиму)
  • ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
    ПРИ ВІДМОВІ КЗ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

ТУРИСТИЧНА ФІРМА НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА КОРКИ, РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ

ДЛЯ ТУРФІРМ НАДАЄТЬСЯ КОМІСІЯ

Розсилаємо корисну інформацію, нові пропозиції, «горящі тури».

Не набридаємо. Відписатись легко.

Спробуйте!

Ви турагентсво і хочете отримувати інформацію для професіоналів?

Підпишіться будь ласка тут!